Seier 2-1 i lokaloppgjøret mot Borgar i serieåpningen.

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 17. Apr 2018

Etter en lang vinter og treningsperiode var det endelig klart for serieåpning i 4 divisjon. Alt lå til rette med nydelig vårvær, bra med tilskuere og sa-TV på plass. Etter 2-1 tap i treningskamp mot Borgar var det et Sparta lag som ønsket revansje.

 

Vi bestemte oss for ligge litt lavt, men starten var ikke helt som vi ønsket og Borgar fikk en kjempesjanse etter bare 4 minutter, men Ajet vartet opp med en strålende redning da tidligere Spartaspiller Burhan Feka sto helt alene på fem meter. Etter dette satt forsvarsspillet seg bedre og Borgar skapte lite. Vi var heller ikke gode fremover, men etter 30 minutter får vi en kjempesjanse hvor Borgar gir bort ballen og vi kommer to spillere mot Brudalen i Borgar målet. Rodan er uselvisk og spiller til debutant Magnus Andresen som på blankt mål kan sette 1-0. I stedet for skyte stopper han ballen og prøver lobbe over Brudalen som har en enkel jobb med å stoppe skuddet. Større sjanse skal vi lete lenge etter, men setter dette på konto for debutant nerver. Rett før pause får Borgar en corner. Denne blir slått på bakre stolpe hvor ingen dekker opp tidligere 08 og Sparta spiller Berat som fra kort hold setter ballen over mål. Her var vi heldige og mulig Berat har et hjerte for Sparta ennå. Lagene går til pause på stillingen 0-0, men dette ser ikke ut til være en kamp som ender målløs.

 

I pausen blir vi enige om å være mer nøyaktig og skjerpet slik at vi ikke mister ballen for lett.

 

2. omgang starter med at Borgar styrer mye av banespillet. Ikke mange store sjanser og det lille som skapes foran vært mål tar en meget god Ajet seg av. Vi gjør så to bytter hvor Sindre  og Ajob kommer inn. Vi skal få godt betalt med byttene våre. For etter 72 minutter setter Ajet i gang et angrep hvor vi bruker lengderetningen. Ajob utfordrer Borgars venstreback og slår et innlegg hvor Magnus hopper over (mulig han flikker den videre) til en fremadstormende Gigi som fra 10-12 meter setter den første Sparta scoringen i årets sesong. En fantastisk flott scoring i krysset utagbart for Brudalen i Borgars mål. Det er slike angrep vi håper vi skal levere Sparta publikum i årets sesong. Etter dette fortsetter vi å føre kampen og neste mål lar ikke vente lenge på seg. Etter nok et løp på høyere siden fra Magnus spiller han fri Rodan som står helt alene foran mål. Rodan setter denne flotte pasningen sikkert i mål bak en enda mer frustrert Brudalen. Før scoringen og rett etter er Rodan tre ganger helt alene med Brudalen som redder mesterlig. Her kunne vi punktert kampen, men som ofte i fotball gjør vi en glipp i forsvar og tidligere Sparta spiller Burhan setter inn reduseringen etter 80 minutter. Det blir nå 10 hektiske minutter pluss 5 minutter tillegg hvor Borgar kaster alle mann i angrep. Ajet varter igjen opp med noen helt avgjørende redninger og vi klarer å ri av de siste minuttene og årets første 3 poenger er i boks.

 

Konklusjonen er at denne kampen kunne vippet begge veier, men våre spillere nedlegger en kjempeinnsats med Ajet og en storspillende Enis i forsvaret så tar vi 3 poeng. Det er også vært å nevne debutantene Magnus og Ajob som begge fortsatt er juniorer bidrar med målgivende pasninger. Ajet ble for øvrig kåret til dagens Sparta-spiller og ble overrekt et gavekort.

 

Håper alle dere som var tilstede kommer på flere kamper så skal vi gjøre det vi kan for at vi skal bli enda bedre fremover på banen.

 

Da er det bare å gå på en ny treningsuke, Neste kamp er mandag den 23. april hvor vi møter FFK 2 på Fredrikstad Stadion.

 

Laget:   Ajet, Kresh (kaptein), Enis, Arthur, Sajjad, Gigi, Magnus, Mateusz, Emir, Rodan og Kush.

 

Spilte også: Sindre, Ajob, TobiasInnkalling til årsmøte i FK Sparta Sarpsborg - 20. mars 2018

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 14. Feb 2018

Til medlemmene i FK Sparta Sarpsborg 

14.02.2018

 

Innkalling til årsmøte i FK Sparta Sarpsborg 

 

Styret innkaller herved til årsmøte i FK Sparta Sarpsborg 

Årsmøtet avholdes den 20. mars 2018 kl 1800, Klubbhuset, Albert Moeskaus vei 46, 1711 SARPSBORG 

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 5. mars 2018 til epost@fkspartasarpsborg.no . Vedlagt mal skal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter ligger tilgjengelig her: Årsmøte dokumenter

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styretFK Sparta søker ny banemann

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 14. Feb 2018

FK Sparta Sarpsborg trenger en ny banemann.

Er det noen som har lyst eller noen som kjenner noen som kunne tenke seg denne oppgaven?

Ta kontakt på mobil 936 47 349Innkalling til Ekstraordinært årsmøte, tirsdag 12. desember 2017

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 28. Nov 2017

FK Sparta Sarpsborg innkaller til Ekstraordinært årsmøte

Sted: Klubbhuset/Spartahytta

Dato/Tid: Tirsdag 12. desember 2017 kl 1800.

 

Saksliste:

1. Godkjenning av stemmeberettigede 

2. Godkjenning av innkalling, saksliste og dagsorden

3. Valg av møteleder, referent og to til å underskrive protokollen

4. Innkomne forslag: Finansiering av ny kunstgressbane (vedlegg)

 

Roy Arne Strand

Leder FK Sparta Sarpsborg

 

 

§ 17 Ekstraordinært årsmøte

 

(1)          Ekstraordinært årsmøte i idrettslaget innkalles av idrettslagets styre med minst 14 dagers varsel etter:

a) Vedtak av årsmøtet i idrettslaget.

b) Vedtak av styret i idrettslaget.

c) Vedtak av styre eller årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd.

d) Skriftlig krav fra 1/3 av idrettslagets stemmeberettigete medlemmer.

 

(2)          Ekstraordinært årsmøte innkalles direkte til medlemmene eventuelt på annen forsvarlig måte, herunder ved kunngjøring i pressen, eventuelt på idrettslagets internettside. Saklisten og andre nødvendige dokumenter skal enten følge vedlagt innkallingen eller være gjort tilgjengelig på idrettslagets internettside eller annen forsvarlig måte. I sistnevnte tilfeller skal det fremgå av innkallingen at saksdokumentene er gjort tilgjengelig på annen måte, og dokumentene skal være gjort tilgjengelige på innkallingstidspunktet.

 

(3)          Ekstraordinært årsmøte er vedtaksført dersom det møter et antall stemmeberettigete medlemmer som minst tilsvarer antall medlemmer av styret iht. denne lov. Dersom det ekstraordinære årsmøtet ikke er vedtaksført, kan det innkalles til årsmøte på nytt uten krav til minimumsdeltakelse.

 

(4)          Ekstraordinært årsmøte i idrettslaget skal bare behandle de saker som er angitt i vedtaket eller i kravet om innkalling av det ekstraordinære årsmøtet.

(5)          Ved innkalling i strid med bestemmelsen, avgjør det ekstraordinære årsmøtet hhv. under godkjenning av innkalling og godkjenning av saklisten, om det ekstraordinære årsmøtet er lovlig innkalt og om det er saker som ikke kan behandles.Spartaskolen starter opp igjen !

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 15. Sep 2017

Spartaskolen starter opp  igjen 16. september og og  jenter og gutter i alderen 5 år og oppover er hjertelig velkommen til oss.


Har du lyst å prøve deg hos oss, møt da opp på lørdag 16.9 med foresatte kl 1100-1200 - så kan vi ta påmeldingen der.


Spartaskolen har fokus på lek med ball skal være morsomt og vil gi barna en enkel innføring i fotballspillet og mestringsfølelse.

Ca November, desember, januar og februar vil treningene foregå inne i hall/gymsal, kommer tilbake vedrørende dette.

Treningene vil bli ledet av vår erfarne trener Arnt Eivik som i mange år har vært en ildsjel i klubben som både spiller, trener, aktiv dugnadsarbeider og medlem i Styret i FK Sparta - så her vil du bli godt ivaretatt.Levert av IdrettenOnline