Dette gjelder ikke på allerede nedsatte varer/tilbud samt elektronikk/optikk og våpen/ammo.

Alle medlemmer av FK Sparta Sarpsborg kan søke om å leie hytta på Sjusjøen til medlemspris.

Ta kontakt med hytte@fkspartasarpsborg.no eller via kontaktskjema under hytteinformasjon.

25. til 28. mai var en gjeng fra Old Boys på Spartahytta og utførte årlig dugnad på hytta vår.

De malte hytta utvendig og har skiftet dører, samt annet forefallende arbeid. Klubben er heldig som har en så flink og nevenyttig gjeng!

Styret takker alle sammen for flott innsats!

20. mai, kamp mot Selbak - Uavgjort igjen

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 23. Mai 2017

Uavgjort igjen

Sparta har tross gode prestasjoner slitt med å avgjøre kamper denne sesongen. Slik ble det også mot Selbak. Sparta styrte banespillet og kom til en del nesten muligheter og et par store sjanser før pause,uten å score. Selbak hadde et par muligheter halvveis i omgangen,men det var Sparta som var best før pause.

Den andre omgangen startet i samme spor,men Selbak var mye farligere på dødball etter pause. Gjestene var veldig nære på ved et par anledninger. Etter 64... minutter fikk Sajjad Sadkhan kranglet inn et fortjent ledermål for hjemmelaget. Men som før i år klarte ikke Sparta å holde unna og fem minutter før slutt utlignet gjestene etter en dødball. Også det typisk for sesongen.

-Jeg syns vi er best i 70 minutter.Etter det henger vi litt i taua og blir veldig lave. Vi tar litt uheldige valg med ball,som gjør at avslutningen på kampen blir veldig rotete. Vi må bli bedre på å drepe kamper og å spille av press. Men alt i alt er jeg fornøyd med gutta. De jobber sokkene av seg i dag igjen,sier hovedtrener Thomas Johnsen.

Neste kamp er borte mot Rakkestad på fredag.

Kapteinen ble helt da Sparta vant over Kråkerøy 13. mai 2017

Denne serien var etterlengtet. Gutta fortjener det så absolutt,sier trener Thomas Johnsen.

Sparta vant 3-1 over Kråkerøy 2 da lagene møttes på Fredrikstad Stadion lørdag ettermiddag. Kaptein Mergim "Gigi" Dervishi ble kampens store spiller med sine to mål i plankebyen.

Gigi er alltid viktig for oss,men i dag blir han helt avgjørende med sine to scoringer. Han tar et skikkelig kapteinsansvar i dag,sier Johnsen.

Gigi satte både 1-0 og 2-0 i førsteomgang,begge vakre langskudd,men det andre var eksepsjonelt vakkert. Kapteinen ladet kanonen fra vel 25 meter og dunket ballen uttagbart opp i krysset.

Kampen startet i et høyt tempo,et litt for høyt tempo,for to lag som spilte kamp onsdag kveld. Sparta tok etterhvert kontroll over matchen,men Kråkerøy var farlig frempå ved et par anledninger. 2-0 stod seg til pause og kan sies å være fortjent.

Den andre omgangen var 7 minutter gammel da Issa Karouni satte inn 3-0 etter innlegg fra Emir Pllana. Sparta la seg lavere og kontrollerte kampen etter dette,og Kråkerøy skapte ingenting før Sparta forærte dem en scoring etter 83 minutter. En ekstremt viktig og deilig seier for slitne Spartaben.

-Vi merker nok kjøret i dag.Vi har hatt mange skader,så belastningen blir stor på de som er igjen. Jeg er vanvittig stolt av den måten gutta jobber på og jeg håper og tror dette kan være vendepunktet for oss,avslutter Johnsen.

P.S
Svenske Robert Karlsson Lidberg debuterte for Sparta da han kom inn etter 82 minutter av dagens kamp. Debuten ble dessverre av den sørgelige sorten da svensken måtte halte av banen med en strekkeskade etter bare fem minutter.

Hjertestarterkurs gjennomført

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 8. Mai 2017

29. april ble det gjennomført hjertestarter kurs, dette var mulig da vi har vært så heldig å få støtte fra vierderduer.no, Tusen takk for støtten!

Vi har hjertestarter hos oss og det er da viktig at vi har flere med kompetanse slik at skulle det være nødvendig å bruke hjertestarteren, vil flere nå kunne bruke denne.

Det var en fin gjeng på kurs, som nå sittermed masse god kunnskap og samtlige kan bruke hjertestarteren som står nede i 1. etg rett før garderobene.

​Svenske til Sparta

Robert Lidberg Karlsson skal spille for Sparta. Den storvokste spissen kommer fra spill i Norsholms IF der han noterte seg for 23 fulltreffere på sine 1,5 år i klubben. Robert er kamprusten og gikk skadet det siste halve året av forrige sesong. Robert,som i Blaker inspirasjon, har fått kallenavnet "svensken" er en meget seriøs mann og hans ydmyke mål er å spille seg inn på a-laget.

-Det kjennes bra å signere for Sparta. Det er en seriøs klubb og en herlig gjeng. Jeg kjente med en gang at dette var rett sted for meg. Nå gjelder det bare å komme i form og vise treneren hva som bor i meg. Jeg er forberedt på å jobbe hardt,sier Karlsson selv.