Sesongavslutning mot SFK!

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 27. Okt 2018

Siste kamp i Spartas jubileumssesong ble spilt mot SFK lørdag 27. oktober på Spartabanen. Til å begynne med leverte Sparta en nokså god førsteomgang, allikevel ble den første halvdelen målløs. I den andre omgangen måtte Sparta til slutt se seg slått av SFK, etter 45 minutter med intensitet, høy temperatur og ett rødt kort til Sparta. Etter det røde kortet gjorde Sarpsborg Fotballklubb to raske mål, før Sparta svarte med en redusering på straffe. Kampen ble definitivt avgjort med et tredje mål til SFK mot slutten. Bildet under viser det historiske A-laget i jubileumssesongen 2018!

Etter kampen kunne både trener Terje Jonassen og styreleder Roy Strand konstatere at de var fornøyde med en syvendeplass på årets tabell i Amedia-ligaen! På bildet under er en fornøyd styreleder, Roy Strand.

De observante vil merke seg at Remi Chajewski stod sammen med A-laget på bildet over. Chajewski, som har omlag 6 sesonger bak seg i Sparta, var på besøk for å overbringe en hilsen fra ordfører i den polske vennskapsbyen Kętrzyn og klubben "Granica"! Bilde av Remi Chajewski følger under.

Guttelagsspillere fra både Sparta og SFK betraktet kampen innendørs - i ly for den iskalde høstvinden!

Det var også et hyggelig gjensyn med Emir Comor. Spartagutten har tatt plass på Norges G15-landslag og nå spiller han i Sarpsborg 08!

På bildet under ser vi "gladguttæne" Ernst, Reidar, Dag og Raymond!

SA-TV i full aksjon fra verandaen på Spartas klubbhus.

Et klassisk Sarpederby: Sparta i blå drakter og SFK i røde bortedrakter.

Alle fotografier er tatt av Svein Erik Eide Hansen.

Takk for denne sesongen!

PS: Husk at Sparta fyller 90 år. Sjekk ut vår lille smakebit på hva som kommer i videoen under!0 Kommentar

Sparta fyller snart 90 år! 1928 - 2018

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 20. Okt 2018

Idrettslaget Sparta Sarpsborg går nå inn i sitt nittiende år. Det skal først og fremst markeres på jubileumskampen mellom Sparta og Stjernen i Sparta Amfi den 23. november. Jubileet skal også markeres tydelig på den digitale plattformen!

To musikkvideoer skal lanseres og i dag kom en liten smakebit!

På mandag 22. oktober er det akkurat 13 år siden FK Sparta Sarpsborg rykket opp til 1. divisjon! Siden 22. oktober 2005 har byens samarbeidsklubb boltret seg i norsk toppfotball. Dette feirer vi med en storslagen musikkvideo til opprykkslåta Sammen for Sarpsborg!

Siden kommer vi med flere godbiter! 

Bli med og markér Spartas 90 år med å dele de stolte øyeblikkene - sammen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline