Kapteinen ble helt da Sparta vant over Kråkerøy 13. mai 2017

Postet av FK Sparta Sarpsborg den 23. Mai 2017

Denne serien var etterlengtet. Gutta fortjener det så absolutt,sier trener Thomas Johnsen.

Sparta vant 3-1 over Kråkerøy 2 da lagene møttes på Fredrikstad Stadion lørdag ettermiddag. Kaptein Mergim "Gigi" Dervishi ble kampens store spiller med sine to mål i plankebyen.

Gigi er alltid viktig for oss,men i dag blir han helt avgjørende med sine to scoringer. Han tar et skikkelig kapteinsansvar i dag,sier Johnsen.

Gigi satte både 1-0 og 2-0 i førsteomgang,begge vakre langskudd,men det andre var eksepsjonelt vakkert. Kapteinen ladet kanonen fra vel 25 meter og dunket ballen uttagbart opp i krysset.

Kampen startet i et høyt tempo,et litt for høyt tempo,for to lag som spilte kamp onsdag kveld. Sparta tok etterhvert kontroll over matchen,men Kråkerøy var farlig frempå ved et par anledninger. 2-0 stod seg til pause og kan sies å være fortjent.

Den andre omgangen var 7 minutter gammel da Issa Karouni satte inn 3-0 etter innlegg fra Emir Pllana. Sparta la seg lavere og kontrollerte kampen etter dette,og Kråkerøy skapte ingenting før Sparta forærte dem en scoring etter 83 minutter. En ekstremt viktig og deilig seier for slitne Spartaben.

-Vi merker nok kjøret i dag.Vi har hatt mange skader,så belastningen blir stor på de som er igjen. Jeg er vanvittig stolt av den måten gutta jobber på og jeg håper og tror dette kan være vendepunktet for oss,avslutter Johnsen.

P.S
Svenske Robert Karlsson Lidberg debuterte for Sparta da han kom inn etter 82 minutter av dagens kamp. Debuten ble dessverre av den sørgelige sorten da svensken måtte halte av banen med en strekkeskade etter bare fem minutter.