Knepen seier i jevn kamp mot Rakkestad

Postet av Senior Menn den 12. Feb 2016

Årets første hjemmekamp endte med 1-0 seier over Rakkestad. Det var en jevn kamp, med forholdsvis få sjanser, som vi til slutt klarte å bikke i vår favør.

TTIF - Rakkestad: 1-0 (0-0)

1-0, Jonas Faraasen Olsen

Troppen: Langvik, C. Nomell, Ekeli, SM Hansesætre, Heli Hansen, Amundsen, Larsen, Kjos-Wenjum, Wik, I. Hansesætre, Turkaj, Nomell, Thon, Forsstrøm, Knoph og Faraasen Olsen

Det var et helt annet Rakkestad-lag som møtte oss i fjor høst, enn det laget vi møtte på torsdag. I fjor høst ble vi møtt av et lag som slo mye langt og var svært direkte i spillet, mens vi møtte et mye mer spillende lag nå. Rakkestad sto høyt i presset og fikk initiativet i kampen fra starten, uten at det ga de så mange målsjanser. Vi ble tvunget til å spille mer direkte og skapte noen gode muligheter som vi ikke tok godt nok vare på. Rakkestad var nære ved to anledninger i første omgang, men misbrukte sjansen til å ta med seg ledelse til pause.

Vi brukte pausen godt til å bli enige om noen konkrete planer for den andre omgangen. Det viste seg i banespillet, da presset vårt ble betydelig bedre. Vi fikk fremprovosert mange feil fra bortelaget og hadde flere gode kontringsmuligheter som kunne blitt farlige med litt mer presisjon. Det var også større bevegelse rundt ballfører, noe som gjorde at Rakkestad slet med å få til det høye presset sitt. Vi førte kampen i større grad, men dette var ikke en kamp for de store målsjansene. Avgjørelsen kom helt mot slutten av kampen, der et innlegg fra venstre ble plukket opp av Faraasen Olsen som ventet ut forsvareren og trillet ballen rolig i hjørnet.

Etter to treningskamper har vi vunnet begge, scoret 5 mål og sluppet inn 0. Det er en god start på året for oss, men teller likevel lite. Det er nå ca. 2 mnd til seriestart, det er da poengene deles ut.

Drilon Turkaj var med som prøvespiller for oss.