A-laget med ny seier i treningskamp

Postet av Senior Menn den 28. Feb 2016

A-laget spilte lørdag treningskamp mot Borgar i Østfoldhallen. Vi vant 3-2, et resultat som kanskje ikke var helt fortjent ut i fra spill og sjanser.

Borgar - TTIF : 2-3 (1-1)

0-1, Martin Ingerø
1-1, Borgar
1-2, Alexander Thon
2-2, Borgar
2-3, Jonas Faraasen Olsen

Troppen: Langvik, SM Hansesætre, Heli Hansen, Amundsen, Lutumba Luabeya, Kristiansen, Ingerø, Larsen, Kjos-Wenjum, Thon, Forsstrøm, Knoph og Faraasen Olsen

Vi stilte en litt tynn tropp til kampen mot Borgar, tellende kun 13 spillere. Skader, jobb og reise gjorde at ikke flere hadde mulighet til å stille.

Borgar rykket ned fra 3. divisjon i fjor og er dermed en av våre avdelingskolleger i årets 4. divisjon.

De er et spillende lag med gode ballspillere, noe som gjorde at det var de som hadde mest ballbesittelse i kampen. Både Borgar og vi skapte store sjanser i innledningen av kampen, men svake avslutninger eller gode prestasjoner av keepere gjorde at det ikke ble mål i starten. Vi gikk opp i ledelsen litt ut i 1. omgang, etter at Martin Ingerø slo en corner mot første stolpe som en Borgar-spiller klarerte i eget mål. Etter det hadde vi en stor sjanse ved Alexander Thon, men avslutningen fra kort hold gikk i tverrliggeren. Borgar utlignet før pause, etter at vi gjorde mange personlige feil langt inne på egen banehalvdel.

Overtaket som hjemmelaget hadde ble enda tydeligere i 2. omgang. De var enda mer ballsikre og vi slet veldig med samhandlingen både med og uten ball. Det positive for vår del er at vi ikke slapp til så veldig mange sjanser i mot i denne perioden. De sjansene Borgar produserte, tok Joachim Langvik seg av med storspill. Alexander Thon var frisk med ballen i kampen mot Borgar, noe han viste da han dro seg forbi flere motstandere og trillet inn ny ledelse for oss til 2-1. Etter det slet vi skikkelig i en lengre periode, noe som førte til at Borgar fikk utlignet til 2-2. Vi hadde corner, men ballen ble klarert ut til Kjos som prøvde å spille istedet for å avslutte angrepet. Dermed kontret Borgar og satte til slutt utligningen på åpent mål. Heldigvis tok vi oss sammen de siste 10-15 minuttene av kampen, noe som gjorde at det var vi som trakk det lengste strået. Heli Hansen slo en god ball over hjemmelaget til forsvar, der Faraasen Olsen hadde løpt seg fri. På halv volley dunket han inn ballen over hodet til keeper og avgjorde kampen.

Alt i alt en litt heldig seier for oss, etter en kamp der beina ikke flyttet seg fort nok og samhandlingen ikke var god nok. Vi er likevel veldig fornøyd med å vinne på en dårlig dag og fortsetter med den fysiske formen inn mot seriestart.