Seier var eneste lyspunkt i en helsvart kamp for A-laget.

Postet av Senior Menn den 9. Mar 2016

A-laget spilte tirsdag kveld kamp mot Lervik i Østfoldhallen. Vi vant 2-3, men det var stort sett det eneste vi tar med oss fra den kampen.

Lervik - TTIF: 2-3 (1-2)

0-1, Jonas Faraasen Olsen
1-1, Lervik
1-2, Martin Ingerø
2-2, Lervik
2-3, Simen Moberg

Vi avtalte å gå ut i høyt press, noe som ga resultater allerede etter 10 sekunder. Et godt press ga oss brudd på 30 meter, der Jonas Faraasen Olsen kom alene med keeper og gjorde ingen feil. Det høye presset klarte vi å gjennomføre i 3-4 minutter, etter det tok Lervik fullstendig kommandoen i kampen. Vi ble regelrett overkjørt av et lag som spiller en divisjon under oss. Lervik sprang mer, kommuniserte bedre og var mye bedre enn oss med ballen i beina. Vi hadde mer enn nok med å forsvare oss, noe vi i tillegg gjorde svært dårlig. Lervik kunne fort ha scoret mer enn det ene de gjorde før pause. Vi var i tillegg heldige som fikk et mål til før pause, etter at en corner fra Martin Ingerø gikk rett i mål.

For å lage et bilde av spillerne sin prestasjon i første omgang; Christer rakk å si flere ord i en svært kort pauseprat, enn det alle TTIF-spillere gjorde til sammen i løpet av 1.omgang.

Andre omgang var ikke stort bedre for vår del. Lervik fortsatte å dominere, mens vi slet med å flytte bena fort nok til å komme opp i press. Det var rett og slett svært lite som fungerte for oss i denne kampen. Lervik reduserte fortjent til 2-2 og var en blanding mellom uheldige og udyktige som ikke klarte å score flere mål. Vi var knapt inne i Lervik sin 16-meter i løpet av kampen, men presterte likevel å score 3 mål. Det siste målet kom på straffespark av Simen Moberg, etter at Kim Kristiansen ble felt.

Nå handler det om å unngå flere slike kamper for vår del, for et slik prestasjon kan vi ikke være bekjent av.

Honnør til Lervik som spiller ballbesittende og attraktiv fotball.