TTIF - Sparta Sarpsborg: 1-2

Postet av Senior Menn den 17. Mar 2016

TTIF spilte en god kamp og ga Sparta Sarpsborg kamp til døra. Pauseresultatet 1-2 stod seg også til fulltid, noe som vil si at vi ikke er kvalifisert til cupen første runde.

TTIF - Sparta Sarpsborg: 1-2 (1-2)

0-1, Sparta Sarpsborg
1-1, Marcus Forsstrøm (straffe)
1-2, Sparta Sarpsborg

Laget:

Benken: Ekeli, Kirkerød, Bukholm, Amundsen, Nomell og Megaard.

Bytter: Bukholm for Knoph, Nomell for Wik

Vi gikk ut i lavt press og lot Sparta Sarpsborg få trille ball på egen halvdel. Det fungerte godt og vi følte vi hadde god kontroll når bortelaget prøvde å angripe oss. Dessverre fikk bortelaget et tidlig mål, etter en uheldig inngripen fra en ellers solid Joachim Langvik. Vi var likevel tålmodige og tro mot kampplanen, noe som ga oss flere gode brudd utover i omgangen. Midtveis ut i første omgang reduserer vi til 1-1 ved Marcus Forsstrøm, på straffe som han skaffet selv. Få minutter etter tar Sparta Sarpsborg ledelsen igjen. Vi ble litt for trege til å presse ballfører, som gjør at kantspilleren deres får skyte upresset fra skrått hold. Skuddet sniker seg under hanskene til Joachim og blir en solid nedtur for oss som nettopp hadde redusert til 1-1. Mot slutten av omgangen får vi et nytt gunstig brudd høyt i bana. Marcus har fri bane til mål og blir revet ned før han kommer alene mot keeper. Resultatet blir frispark på 18 meter og rødt kort til midtstopperen på Sparta Sarpsborg. Vi klarte hverken å utnytte frisparket eller overtallet og dermed var det 1-2 til pause.

Andre omgang fortsatte slik som første sluttet, med at Sparta Sarpsborg hadde ballen mest og at vi ventet på gode kontringsmuligheter. Forskjellen var at bortelaget gjorde færre feil og når vi fikk ballen var de flinkere til å ligge godt defensivt. Vi fikk etter hvert mer tid med ballen i vår forsvarsfirer, men slet med å trenge gjennom leddene til bortelaget. Mest skapte vi på vår venstre side, der Martin var flink til å spille opp Kim på kant. Vi produserte likevel svært få målsjanser og måtte vente til det hadde gått nærmere 80. minutter av kampen før vi fikk en stor sjanse. Den var til gjengjeld svært stor. Martin og Kim kombinerte på venstre og sendte ballen inn til Anders som fyrte avgårde et glimrende curlet skudd i lengste kryss. Dessverre var ikke millimeterene på vår side. Returen fra skuddet fikk Sindre lagt inn foran mål, men Alex ble litt for stresset i skuddet som gikk over mål. Vi prøvde å flytte flere spillere opp i angrep, men klarte ikke å skape flere sjanser. Dermed vant Sparta Sarpsborg 1-2 og skal spille ny kvalifikasjon for å nå cupens 1. runde.

Alt i alt gjennomfører vi en god kamp mot et godt lag. Selv om bortelaget scoret to mål, slapp vi de til svært få sjanser. En fjør i hatten til Martin Ingerø som var flyttet ned på backen og leverte svært solid i en litt uvant rolle.