Forrige helg var A-laget på treningsleir i Gøteborg. Vi var totalt 17 i og rundt laget som var med, og hadde en vellykket tur med både sportslig og sosialt innhold.

Torsdag: Trening 20:00
Fredag: Trening 10:00 og 16:00
Lørdag: Kamp mot Härslövs IK

Härslövs IK - TTIF: 0-2 (0-1)

Motstander var Härslövs IK fra Skåne, som også var på treningsleir i Gøteborg og som bodde på samme hotell som oss. Vi var usikre på nivået til motstanderne våre og var "taggat" til kamp, som svenskene ville sagt.

Vi fikk øvd oss skikkelig på vårt oppbyggende angrepsspill, siden vi hadde ballen mesteparten av tiden. Vi var tålmodige med ballen, samtidig som midtbanen var flinke til å skape rom for hverandre. Vi hadde ikke nok trykk i oss på den siste biten av angrepsspillet til å skape mange store sjanser, men ledet fortjent til pause. Målet ble scoret av Jonas Heli Hansen på heading etter corner.

Härslövs IK la seg etterhvert ganske lavt i banen, noe de også gjorde i hele andre omgang. Vi hadde enda mer ballbesittelse enn i første omgang og slapp derfor til få sjanser i mot. Med litt mer presisjon og timing i angrepsspillet kunne vi scoret mange mål i løpet av kampen, men det ble med en 2-0 seier. Den andre og siste scoringen vår kom ved Alexander Thon, etter at keeper måtte gi retur på et godt skudd fra Nikolai Larsen.

I tillegg til en godt gjennomført kamp var det gledelig å ha Jørgen Faraasen Olsen tilbake på banen, etter å ha vært skadet med avrevet akilles siden i fjør høst. Jørgen spilte de 5 siste minuttene og rakk å vise at han er vanskelig å slå i hodedueller.

Etter kampen hadde vi en sosial samling på O'Learys, der mat og El Classico stod på menyen.

Dette var siste treningskamp før serien starter. Tirsdag 12.april 20:00 tar vi i mot Kråkerøy 2 til kamp på hjemmebane. Vi gleder oss!