TTIF - Kråkerøy2: 1-0

Postet av Senior Menn den 13. Apr 2016

Vi tok i mot Kråkerøy 2 til seriestart i 4. divisjon hjemme på kunstgresset i Dærn. Det var en jevnspilt affære, der Jonas Heli Hansen sin scoring i 1 omgang var forskjellen på laga.

Nomell - Thon

Kråkerøy2 kom best i gang etter kampstart og sto høyt med laget, uten at de ga dem noen fordeler i form av sjanser. Vi var tålmodige og fikk flere gode overganger, blant annet etter 10 min. En retur på skudd fra Forsstrøm endte hos Kjos, som under press fikk avsluttet fra kort hold. Dessverre for oss var keeper med på notene. Vi skapte flere gode skuddmuligheter midtveis i omgangen, der Thon, Moberg og Hansesætre fikk fyrt avgårde sesongens første skudd, uten resultat. Vi hadde også en ball i nettmaskene i denne perioden, men det ble korrekt annullert på grunn av offside på Forsstrøm. Etter 32 minutt går vi opp i ledelsen. Et langt innkast fra Hansesætre endte til slutt foran mål, der årets kaptein Jonas Heli Hansen kriget inn ledelsen. Resten av omgangen var jevnspilt, der begge lag var unøyaktige og litt oppjaget med ball.

Andre omgang var jevnspilt, der Kråkerøy2 hadde litt mer kontroll på ballen enn oss. Vi falt litt for langt bak i bana og mista litt av intensiviteten i presset. Bortelaget skapte noen brukbare målsjanser i form av skudd fra rundt 16-20 meter, men også de hadde problem med å treffe innafor stengene. Vi fikk noen gode overgangsmuligheter, men var for hissige på grøten og gikk stort sett i offside. Med litt bedre timing kunne vi utnytta de store rommene som bortelaget ga fra seg. Vi fikk hevet presset vårt de siste 10 minuttene av kampen, noe som gjorde at Kråkerøy sluttet å produsere sjanser. Forsvarsfireren hadde svært god kontroll på oppspillene fra bortelaget og vi var flinke til å rydde godt unna på defensiv dødball.

En godt gjennomført kamp fra vår side, der Anders Wik ble kåret til vår beste spiller.

Kampene kommer tett som hagl fremover, med bortekamp fredag 15.april mot Mysen. Deretter har vi hjemmekamp mot Moss2 20.april og bortekamp mot Borgar 22.april.