Vi tok turen til Mysen for årets første bortekamp. I lett duskeregn var det vi som styrte spillet på kunstgresset, men måtte kun ta til takke med 1 poeng.

Bytter:

Luabeya - Hansesætre

Knoph - Bukhholm

Faraasen - Thon

Vi kom veldig godt i gang med kampen mot Mysen. Vi gikk rett i angrep og produserte skudd som bortelaget til slutt måtte gi til corner. Corneren fra Moberg var en hard innsvinger som ingen av forsvarerne til Mysen klarte å klarere, så den smalt inn i det lengste hjørnet og vi tok ledelsen 0-1. Etter det hadde vi flere gode muligheter til å doble ledelsen, spesielt fra dødball, men avslutningene var for dårlige. Vi ble også snytt for et soleklart straffespark i denne perioden, da Forsstrøm finta ut forsvareren sin og ble hekta godt inne i 16-meteren til Mysen. Vi mistet litt av trykket utover i omgangen, men var likevel det førende laget. Like før pause kontra Mysen på oss når vi ikke var godt nok organiserte, og det endte med at en av oss sklei ballen i eget mål i et forsøk på å blokkere. 1-1 til pause, surt og litt ufortjent.

Vi kom ut fra pausen med en innstilling om å gjenskape prestasjonene fra første omgang. Det startet bra også i andre omgang. Vi var det førende laget og var tålmodige med ballen, men manglet litt av presisjonen for å virkelig straffe hjemmelaget. Vi produserte mange innlegg og skudd fra distanse, men mange av de ble ufarlige pga dårlig retning eller dårlig timing i innløp. Heli Hansen fikk en stor dobbeltsjanse etter corner, men oppofrende spillere på hjemmelaget klarte såvidt å hindre kapteinen vår i å score i 3 kamper på rad. Mysen hadde knapt hatt en sjanse i andre omgang når de gikk opp i ledelsen. Et frispark fra 25 meter gikk over hanskene til Langvik, et skudd han normalt tar seg greit av. Vi gikk rett i angrep etter scoringa til Mysen og heldigvis for oss har vi en 17-åring med to gode skuddben. Wik fikk ballen fra venstre og klinket et skudd helt nede i hjørnet fra rundt 20 meter. Etter dette åpnet kampen seg opp og begge lag hadde store sjanser til å avgjøre. Faraasen Olsen var nære på frispark, men også Mysen hadde store sjanser når de kontret. Langvik var svært god i de situasjonene. Siden ingen av lagene klarte å utnytte sjansene, ble det med poengdeling på Mysen Stadion. Det føltes som et tap, ut i fra spill og sjanser, men vi vet at vi kommer til å vinne slike kamper om vi er hakket hvassere foran mål.

Neste kamp for laget er på onsdag når vi møter Moss 2 hjemme i Dærn. Det blir årets første kamp på hovedbanen vår. Sees på stadion!