Bytter:

Ekeli - Knoph

Nomell - Wik

Med en kamp mot Moss 2 i beina fra onsdag og flere spillere ute av forskjellige årsaker, var det en svært tøff kamp som ventet oss på Borgarbanen.

Vi prøvde å forandre på så lite som mulig fra kampen på onsdag. Vi la opp til dueller og spilte på lav risiko, noe motstanderen vår Borgar også gjorde. Det ble slått mye langt av begge lag og krigen handlet om å få tak i den velkjente andreballen. Vi startet bra og hadde overtaket i starten av første omgang, men Borgar kriget seg etterhvert inn kampen og tok over inn mot pause. Førsteomgang var nesten blottlagt for sjanser, med unntak av noen skudd fra distanse fra begge lag.

Begge lagene fortsatte i samme spor etter pause. Mye langt, mange dueller og mange innkast. På et av innkastene klarte vi å skape en god mulighet. Kjos kombinerte med Thon på kant, fikk ballen i medløp inn mot feltet til bortelaget og spilte opp Forsstrøm rett på utsiden av 16-meteren. Forsstrøm bråvendte og ble lagt i bakken på 16-meterstreken til hjemmelaget. Dommeren mente forseelsen skjedde på innsiden og dømte straffespark til oss. Der var Forsstrøm trygg på labben, 0-1 til oss! Vi prøvde å ligge kompakt å ri på ledelsen til kampslutt, men hjemmelaget utlignet med 15 minutter igjen av kampen. Det var et godt angrep og en fin avslutning av Borgar, men litt surt for oss siden linjedommeren gikk glipp av en soleklar offside i forkant av målet. Vi jobbet svært godt som lag og slapp Borgar kun til en sjanse resten av kampen, etter at Kjos mistet ballen på vei frem i angrep. Heldigvis var Lund Wigdal meget patent og reddet oss i den situasjonen. Kampen ebbet dermed ut i 1-1, et resultat vi er fornøyd med. Vi møtte et duellsterkt lag på deres hjemmebane og hadde de i kne lenge.

Neste kamp for A-laget er fredag 29.april. Da møter vi Lisleby på Tistedal Stadion.
B-laget har kamp mandag 25.april. Da møter vi Idd på Tistedal Stadion. Vel møtt!