TTIF2 - Idd: 3-3

Postet av Senior Menn den 26. Apr 2016

TTIF2 tok i mot Idd til lokaloppgjør i sesongens første kamp. Et jevnt og målrikt oppgjør endte 3-3.

40' 1-0, Håkon Bukholm (Erik Johansen)
44' 1-1, Idd
48' 2-1, Alexander Thon (Kim Kristiansen)
75' 2-2, Idd
88' 3-2, Emil Sødergran (Alexander Thon)
90' 3-3, Idd

Troppen:

Bytter:

Hansen for Sand Aas

Sødergran for Kristiansen

Mergaard for Johansen

Kirkerød for Ekeli

Idd kom best i gang med kampen og burde tatt ledelsen allerede etter 1 minutt, men ballen sneik seg på utsiden av stanga. Vi jobbet oss etterhvert inn i kampen og hadde flere gode angrep utover i omgangen. Et av de ble omsatt til scoring av Håkon Bukholm, etter fin frispilling på høyre og en god pasning av Erik Johansen. Idd utlignet like før pause, etter unødvendige feil fra vår side.

Vi tok ledelsen igjen like etter pause, igjen etter frispilling på høyre side. Flere gode kombinasjoner i midten og et gjennomspill sendte Kim Kristiansen alene ut på høyre kant. Innlegget fra Kristiansen møtte Alexander Thon på første stolpe og satt kontrollert inn i nærmeste hjørne. Idd flyttet opp laget høyere og fikk uttelling på innlegg etter en dødball som vi ikke fikk klarert godt nok. Det gikk mot uavgjort, men i 88.min gjorde vi 3-2. Alexander Thon la en nydelig pasning bak forsvaret til Idd, der Emil Sødergran hadde timet løpet perfekt. Alene med keeper hamret Sødergran inn ballen bak keeperen til Idd. Vi trodde vi hadde vunnet etter dette målet, men måtte tåle den tredje utligningen i kampen i det 90.min. Et balltap på midten ble slått helt inn i feltet vårt, der enn Idd-spiller kom først på ballen og satte den kontant til side for Eirik Løken. Alt i alt var uavgjort et rettferdig resultat, men det føltes likevel som et lite tap etter å ha ledet kampen tre ganger.