Hansesætre for Forsstrøm

Kristiansen for Kjos

Faraasen Olsen for Thon

Om kampen:

Vi hadde en svak start på kampen mot Lisleby, med dårlig presisjon i pasningene og for lite bevegelse rundt ballfører. Vi tapte mange dueller, men slapp likevel ikke bortelaget til noen store målsjanser. Når laget har en svak periode, er det viktig at noen tar ansvar for å heve nivået. I kampen mot Lisleby var det yngstemann på laget, Anders Wik, som tok det ansvaret. Med en voldsom vilje og duellstyrke fikk Wik kriget til seg ballen på midten og satte full fart mot målet til bortelaget. Med et par gode ballberøringer og et velplassert skudd med innsiden var ledelsen et faktum. Prestasjonene til Wik satte fyr i oss andre, noe som gjorde at vi gang på gang presset bortelaget til å gjøre feil på deres halvdel. Et godt press gjorde at Lisleby ga bort ballen til Forsstrøm ved egen 16-meteren. Spissen var på hugget og nærmest kopierte avslutningen til Wik noen minutter før. To scoringer på få minutter og vi fortsatte å kjøre på. Lisleby hang etter i alle dueller og vi var flinke til å la ballen gå på få berøringer. Et godt angrep som startet fra forsvarsfireren endte med at vi til slutt fikk frispark på 20 meter. Forsstrøm hadde blåst ballen langt over fra samme hold før i kampen, så denne gangen var den Wik sin tur til å avslutte. Muren som keeperen til Lisleby satt opp var fullstendig feilsatt, så da hadde Wik få problem med å prikke kula nede i hjørnet til 3-0. Etter dette fokuserte vi på å holde nullen til pause, noe vi klarte. Det skal dog sies at Lisleby fikk et mål annulert for offside like før pause.

Vi startet andre omgang like godt som vi avsluttet første. Rolige med ball, gode i duellspillet og flere gode brudd på bortelaget sin halvdel. Både Forsstrøm, Wik, Thon og Christiansen hadde muligheter til å øke ledelsen, men i stedet kontret bortelaget og scoret på sin første skikkelig store mulighet. Etter målet til Lisleby mistet vi den gode kontrollen vi hadde på kampen. Plutselig vant bortelaget alt av dueller og vi stresset med ballen. Vi begynte å slå mye langt, noe som var svært ugunstig i stadig økende motvind. Lisleby kom til flere gode innleggsmuligheter og noen store sjanser, men Langvik hentet opp noen svært gode redninger i avslutningen på kampen. Vi vant derfor fortjent, men er ikke fornøyd med hvordan vi avsluttet kampen. Vi varierete litt for mye i prestasjonene i løpet av kampen og må jobbe med å bli mer stabile. Når det er sagt, er vi svært fornøyde med starten på årets sesong. 11 poeng av 15 mulige er bra!

Neste kamp for A-laget er fredag 6.mai. Da skal vi møte Kambo på Nøkkeland KG.