Bare nesten i Vårcup-finalen....

Postet av Junior den 1. Mai 2016

TTIF G16 møtte Kråkerøy i årets Vårcupfinale lørdag på Østsiden Stadion, etter å ha gått ubeseiret i gjennom gruppespillet.

Kampen startet med et utrolig press fra guttas sida, og Kråkerøy var vel ikke over på vår banehalvdel mer enn et par ganger de første 20 minuttene. Oppskriftsmessig tok vi ledelsen 1-0 etter scoring av Visar etter en glimrende pasning fra Espen.

Så snudde kampbildet noe, og Kråkerøy fikk en altfor enkel utlikning etter noe passivt spill bak i forsvar hos oss.

Etter dette var kampen relativt jevnspilt i en periode før vi igjen tar over og scorer via Didrik etter en dødball.

Så skjer det mye som ikke skal skje i starten på 2. omgang... Vi drar på oss flere gule kort, samt et rødt kort for munnbruk ! Vi spiller nesten hele omgangen med en spiller mindre, samt 10 minutter med bare 9 mann. Dette gjør jo selvfølgelig noe med spillet, og Kråkerøy utlikner til 2-2. Men etter dette tar vi over spillet igjen og er nærmest scoring før full tid.

Kampen går til ekstraomganger hvor vi også skaper flest sjanser, og burde ha avgjort, men kampen ebber ut 2-2 og den må avgjøres på straffesparkkonkurranse.

Vi bommer på to av våre tre første straffer, mens Kråkerøy setter sine i nettet, og vi kan bare gratulere Kråkerøy med finaleseier.

Ufattelig surt ettersom vi definitivt var det beste laget, men det hjelper ikke når vi ikke klarer å opptre smart nok til dra i land kamper som denne.

G15 finalen ble forøvrig vunnet av Torp på straffesparkkonkurranse mot Trosvik hvor det stod 1-1 etter ekstraomgangene.