Troppen:

Bytter:

Knoph for Wik
Jerkrot for Johansen

Kampen mot Trosvik2 var en velspilt kamp med lite hodedueller og få frispark til noen av lagene. Vi fikk øvd mye på å spille oss ut fra eget forsvar og samtlige som spilte fikk en god del ballkontakt. Trosvik2 hadde noen kilo og noen centimeter ekstra enn oss og klarte å utnytte dette. Vi lå under 2-0 til pause, men kunne og burde ha scoret like mange som hjemmelaget. Vi hevet oss et lite hakk etter pause, spesielt med tanke på valg med ballen i beina. 2-1 kom etter at Amundsen spilte opp Sødergran feilvendt, som bråsnudde, stormet mot mål og hamret ballen i nærmeste hjørne. 2-2 kom etter at I.Hansesætre fikk ballen på høyre, dro av forsvareren sin, gikk til linja og serverte Sødergran på blank kasse. Etter dette vippet kampen med sjanser til begge lag, men det var hjemmelaget som avgjorde med et frispark i fra 20 meter med 8 minutter igjen å spille.

Neste kamp for rekruttlaget er førstkommende fredag, hjemme mot NMBUI. Kampstart 19:00.