Postet av Senior Menn den 18. Mai 2016

TTIF - Råde: 1-2 (0-2)

19' 0-1, Råde
27' 0-2, Råde
65' 1-2, Jonas Faraasen Olsen

Faraasen Olsen for Thon

Hansesætre for Amundsen

Vi gikk ut i høyt press for å prøve å få brudd på Råde høyt oppe i banen og nære deres mål. Det fungerte dårlig for vår del og vi ble løpende for mye en og en til at bortelaget ble stresset. De gangene vi vant ballen, var vi ofte lavt i banen og for lite tålmodige i valgene. Vi klarte ikke å skape noe, på samme tid som Råde vant tilbake ballen ganske hurtig. Bortelaget tok ledelsen etter 19 minutter, etter at vi hadde slått bort ballen uten press. Et nydelig skudd fra over 20 meter fant hjørnet bak Joachim. De økte ytterligere til 0-2 etter 27 minutter, da etter en heading på en innsvinger fra frispark. Vi senket presset betraktelig etter dette og holdt bortelaget unna sjanser resten av omgangen og var naturligvis veldig lite fornøyd med egne prestasjoner til pause.

Etter en god pauseprat og noen sårt tiltrengte minutter med pust i bakken, gikk vi ut igjen med en klar plan om å snu kampen. Vi lot Råde trille ball på egen halvdel og satt press når de nærmet seg midtbanen. De spilte stort sett baller opp mot en svært hodesterk spiss, eller en rask spiss som gikk i bakrom. Forsvaret vårt lærte fra første omgang og tok seg godt av dette etter pause. Når vi hadde ballen, tok vi oss bedre tid og gjorde fornuftige valg. Det gjorde at det ble vi som ble det ballførende laget og kunne styre kampen. Vi reduserte etter 67 minutter ved Jonas Faraasen Olsen på straffe, etter at Håkon Bukholm ble revet ned i feltet. Vi fortsatte å føre kampen og hadde flere gode angrep utover i omgangen, men fikk dessverre aldri de scoringene vi jobbet for. Vi hadde blant annet et skudd og en heading i tverrliggeren, samt noen andre muligheter som vi ikke klarte å utnytte.

Vi følte vi hadde fortjent minst 1 poeng i kampen, så det var en skuffet gjeng som tuslet i garderoben etter kampslutt. Den følelsen skal vi snu til helga, da kom Tronvik på besøk og vi skal klinke til for være med på å feira at klubben er 100 år i år! Sees på stadion på lørdag!