Bytter:

Knoph for Wik

Luabeya for Moberg

Nomell for Bukholm

Første omgang var en jevn seanse mellom to godt organiserte lag. Bortelaget førte kampen i starten, mens vi tok over utover i omgangen. Vi skulle hatt straffe tidlig i kampen, da Håkon Bukholm var først på ballen og ble tatt av forsvareren etterpå. Dommeren var av en annen oppfatning og ga Bukholm gult kort for filming. Det var kanskje den eneste feilen en ellers svært god dommer gjorde i løpet av kampen. Bukholm dro seg fri i angrepet etterpå og serverte Marcus Forsstrøm 45grader ut i feltet. Skuddet til Forsstrøm ble blokkert og returen fikk vi ikke utnyttet oss av. Selbak tok ledelsen på et skudd etter en corner, en ball som Joachim Langvik vanligvis tar seg greit av. Etter at vi kom under klarte vi å heve oss noen hakk og produserte noen gode muligheter. Simen Moberg fikk en stor mulighet på bakerste stolpe på en corner, men avslutningen gikk over. Vi utlignet til 1-1 før pause etter et vakkert angrep. Vi var gode i gjenvinningen og vant ballen i gunstig posisjon på midten. Nikolai Larsen fant Sindre Kjos-Wenjum på kant, som tok med seg ballen inn i 16-meteren og slo på tvers til Anders Wik som kontrollert satte inn utligninga med venstrefoten fra ca 10 meter.

Andre omgang ble omvendt av første med tanke på hvem som førte kampen. Vi var det førende laget i starten av andre omgang og hadde flere muligheter som burde vært omsatt til mål. Alexander Thon rundet keeper etter å ha kriget til seg ballen i høyt press, men skuddet smalt i stanga. Kjos-Wenjum dro seg fri i feltet til bortelaget og sendte ballen på tvers inne i 5-meteren, men Thon var en hundredel for sent ute til å skli ballen inn på åpent mål. Bortelaget fikk noen gode muligheter på kontring, men vi forsvarte oss godt og nektet de å komme til store sjanser. Mot slutten tok bortelaget over banespillet og hadde tydelig mer krefter enn oss. Vi la oss lavt i banen og fokuserte på å holde de borte fra vårt mål. Det klarte vi uten at de kom til noen flere sjanser så da ble sluttresultatet 1-1. Et litt skuffende resultat for vår del ut i fra antall sjanser, men er greit resultat ut i fra banespill. Selbak var godt organisert og hadde mer krefter enn oss inn mot slutten av kampen. Espen Christiansen ble kåret til banens beste etter svært stødig forsvarsspill.

Det var en 4.divisjonskamp med høyt nivå og med en dommer som var myndig og hadde full kontroll på oppgjøret.