Seier, uavgjort og tap for våre seniorlag den siste tiden.

Postet av Senior Menn den 8. Jun 2016

Både A-laget, B-laget og C-laget har hatt flere kamper den siste tiden. Vi går nå inn i en hektisk juni, med mange kamper for alle nevnte lag, før det er fotballferie og kampfri for lagene i juli.

A-laget spilte mandag borte mot Sprint/Jeløy 2. Det var en velspilt kamp, der begge lagene hadde hver sin omgang med mye ballbesittelse. Vi skapte flest sjanser og den største sjansen før pause, men Anders Wik la litt for mye kraft i en lobb alene med keeper. Hjemmelaget hadde to store sjanser og burde scoret på åpent mål midtveis i 2. omgang. Oppsummert var uavgjort et greit resultat og vi er fornøyd med hvordan vi gjennomfører kampen.

B-laget spilte en svært god kamp hjemme mot Greåker forrige mandag. Vi vant hele 5-0 og var nærmere 6 og 7 mål enn de var å redusere. Det var mange som spilte en god kamp og best av alle var guttespiller Jardar Mergaard i sin indreløperrolle.

B-laget spilte også kamp i går (tirsdag), hjemme mot Spydeberg. Vi stilte et godt lag, men leverte en forferdelig forestilling. Alt som vi var gode på mot Greåker, var glemt og borte. Vi tapte fortjent 2-3 og måtte bite i oss å blitt slått av et lag som var mye mer motivert, engasjert og tilstede. Her er det bare å brette opp ermene for å revansjere seg til neste kamp!

C-laget spilte også en svært god kamp i forrige uke. De møtte Borgen2 og vant 5-3 hjemme i Dærn etter god laginnsats. C-laget har ny kamp i dag, hjemme mot Berg2. Kampen går på gressbanen og kampstart er 20:00.