1-1, Jonas Faraasen Olsen

Troppen:

Bytter:

Jonas Faraasen Olsen for Alexander Thon

Borgen er kjent som et lag med stor innsats og bra tempo. Vi var veldig klare til kampen og fikk en god start. Flere ganger klarte vi å vinne ballen nære målet til Borgen og komme til avslutning, men skudda hadde for dårlig retning. Etter vår god start, kom Borgen mer med i kampen i løpet av omgangen. Det var forholdsvis høyt tempo, tøffe dueller og mye løping, uten at det ble skapt noen store sjanser. Det skal godt forsvarsspill av begge lag ha æren for.

Andre omgang fortsatte i samme spor som første, med bra tempo og tøffe dueller. Vi var utrolig nære i ta ledelsen tidlig i omgangen, etter at en innsvinger fra Anders Wik smeller i tverrliggeren. Borgen-keeper og Haldenser, Markus Havnes Løken, fikk såvidt fingertuppene på ballen der. Ikke lenge etter har vi enda ei kule i metallet. Et godt slått frispark treffer Jonas Heli Hansen som har løpt seg fri. Heli Hansen legger ballen på tvers av feltet, der Alexander Thon hopper og header ballen klokkerent i det liggende metallet. Vi hadde overtaket på Borgen i denne perioden og fikk oss en solid nedtur når bortelaget scoret først. En misforståelse mellom Kjos og Bukholm gjorde at Borgen fikk avansere gjennom midtbanen og fant spissen inn feltet. Forsvaret var der for å hindre scoring, men tilfeldighetene ville det slik at ballen skulle komme frem til bortelagets spiss. Han lot seg ikke be to ganger og var iskald alene med Joachim. Vi løftet presset for å jage scoring og presset Borgen etter dette. Bortelaget kom stadig mer på etterskudd og laget mange frispark. Espen Christiansen ble felt på 25 meter etter et av sine mange raid i kampen og Jonas Faraasen Olsen hadde akkurat kommet inn på banen. Jonas tok godt fart og regelrett knuste kula borte i lengste hjørne, keeper var ikke i nærheten av å redde. Vi prøvde å gå for vinnermålet etter dette, men skapte ikke sjanser til å avgjøre. Dermed ble det 1-1 og vi spilte vår tredje uavgjort på rad.

På fredag kommer Rakkestad på besøk, da skal vi gjøre alt for å sitte igjen med 3 poeng!