Norway Cup : kampdag 3 + TV KAMP 3/8

Postet av Junior den 2. Aug 2016

Kampdag 3 i Norway Cup er unnagjort og G16 spilte 1-1 mot Osterøy Fotlandsvåg tirsdag formiddag.

På en liten og humpete bane ble det ikke noe fint spill fra vår side, og vi var godt fornøyde med uavgjort når dommeren blåste av kampen.

Vi startet dog best, men Osterøy tok over og var det klart beste laget i 1. omgang. Målet til Osterøy kom på overtid i første omgang, og på straffe etter en felling i feltet.

I andre omgang klarte vi å heve duellspillet vårt noe og vi vant flere dueller enn i første omgang.

Det var langt i fra noen fintspillende fotballkamp, men det var i alle fall innsatsvilje og tæl i alle våre gutter og vi fikk til slutt utlikningsmålet ved Peder Nomell. Målet kom etter frispark på midtbanen hvor Peder tar ned ballen og setter den i borteste hjørnet.

MÅL :

1-0 Osterøy Fotlandsvåg, straffe

1-1 TTIF, Peder Nomell (assist Jardar Thøger Megaard)

Da ble vi gruppevinnere og skal møte Fagernes i 1/64 finale i A-sluttspillet i morgen -> onsdag 3/8 kl. 09.00 på TV2-banen da kampen blir TV sendt !

Fra HA :

"Guttelaget til TTIF har prestert godt under årets Norway Cup. Etter to solide seiere søndag og mandag, spilte de 1-1 mot Osterøy tirsdag formiddag, og sikret med det gruppeseieren.

Det betyr at de er videre til A-sluttspillet, der de skal møte Fagernes 2 i 1/64-finale på TV2-banen på Ekeberg."