2-5, Carl Erik Skagen (Marcus Forsstrøm)

Christiansen for Larsen

Skagen for Hansesætre

Forsstrøm for Faraasen Olsen

Nomell for Kjos

Vi måtte gjøre et par endringer i lagoppstillingen like før kampstart, men bortsett fra det lå alt til rette for å gjøre en god prestasjon i hjemmekampen mot Mysen. Det kan vi trygt si at ikke skjedde. Vi ble fullstendig tatt på senga og overkjørt av et entusiastisk og klokt bortelag. Allerede etter 4 minutter gikk bortelaget opp i ledelsen og da hadde dem også fått et mål underkjent for offside like før. Vi ble brutalt straffet for personlige feil og løpt i senk. Hele 5 baller måtte Bjørn Øyvind plukke ut av nettet, og det før kampuret viste 30 minutter. Vi skapte noen store målsjanser vi også, men maktet ikke å score før pause.

Pausen ble brukt til å jekke opp hodet og frem med brystkassa. Vi skulle rette opp i en prestasjon og et inntrykk som var pinlig, ikke minst på hjemmebane.

Det var heldigvis et annet TTIF etter pause og vi fikk tidlig både 1-5 og 2-5, noe som gav oss et ørlite håp om et mirakel ved Femsjøen. Vi laget trøbbel for Mysen og skapte flere gode sjanser som vi kunne ha scoret på, men maktet aldri å score flere mål. Vi ødelegger veldig for oss selv ved å spille en så dårlig førsteomgang og da blir oppgaven tilnærmet umulig etter pause. Dette var en pekepinn på hvor stor forskjellen kan være om en slipper seg litt ned. I en avdeling der alle slår alle, må vi løpe, duellere og ofre mye mer for å ende i toppsjiktet av tabellen.