A-laget stod ovenfor en meget hektisk uke, med kamp mandag, onsdag og fredag. De fleste andre lagene i avdelingen spilte onsdag - fredag, men vi møtte Moss2 først, noe som gjorde at vi fikk en ekstra kamp denne uka.

Moss2 - TTIF: 0-2 ( 0-0 )

0-1, Jonas Faraasen Olsen
0-2, Jonas Faraasen Olsen

Vi spilte en svært solid førsteomgang, der vi lå kompakt med laget på egen halvdel. Vi tok kontringene med full styrke og burde ha ledet til pause, etter heading i stanga og andre gode muligheter.

Andre omgang var ikke gammel når Jonas fikk ballen bak midtstreken etter en feilpasning fra Moss2. Han tittet opp, så at keeper stod langt ute og la et perfekt skudd over keeper, 0-1! Vi fortsatte med å ligge lavt å nekte Moss2 rom, men slet med holde på ballen i like stor grad. Da var det greit at Jonas kopierte scoringen sin. For andre gang i kampen feiet han inn et skudd fra bak midtbanen! To fantastiske prestasjoner. Moss2 begynte å lempe høye baller inn bak forsvaret vårt etter dette, men oppofrende forsvarsspill og en god Joackim Langvik holdt nullen. Fasiten ble 0-2, med scoringer fra over 100 meter til sammen!

TTIF - Borgar: 3-0 ( 1-0 )

1-0, Anders Wik
2-0, Carl Erik Skagen (Simen Moberg)
3-0, Marcus Forsstrøm (Peder Nomell)

Tro mot det som fungerte mot Moss 2, la Christer og Atle opp samme kampplan mot Borgar. Fokus på å ligge samlet med laget defensivt og å ta kontringsmuligheter om sjansen bydde seg. Viss ikke, holde ballen i laget. Vi startet godt, med flere gode angrep etter fint spill. Vi burde nok ha scoret på noen av mulighetene i starten, men var ikke nøyaktige nok. Anders var den som fikk det viktige førstemålet for oss, med et skudd som i følge han selv flakket veldig. Keeper burde ha reddet, men heldigvis for oss snek den seg over streken. 1-0 til pause, fortjent.

Vi fortsatte i samme spor i andre omgang og visste at Borgar kom til å måtte ta større sjanser for å jage mål. Da var det helt perfekt at vi doblet ledelsen rett etter pause. Et meget godt angrep på venstre, og med en enda bedre serv fra Simen, ble avsluttet av et kontant hodestøt fra Carl Erik. Borgar prøvde alt de kunne for å få en redusering, men klarte det aldri. På slutten kontret vi inn 3-0, der Peder la en perfekt ball til Marcus som løp ballen inn.

Lisleby - TTIF: 2-4 ( 1-2 )

1-0, Lisleby
1-1, Simen Moberg
1-2, Marcus Forsstrøm (Håkon Bukholm)
1-3, Marcus Forsstrøm (Håkon Bukholm)
2-3, Lisleby
2-4, Marcus Forsstrøm (Jonas Faraasen Olsen)

Tredje kamp på 5 dager. Slitne kropper og slitne hoder. Samme kampplan.
Som i de andre kampene denne uka, startet vi med å produsere gode målsjanser. Jonas Faraasen Olsen fikk 2 store sjanser i starten som han vanligvis ekspederer trygt i nettmaskene, men mot Lisleby satt ikke presisjonen som den pleier. Vi slapp inn vårt første baklengsmål for uka, etter at Lisleby spilte seg gjennom både midtbane- og forsvarssleddet vårt, toppet med en utagbar avslutning for Joachim. Vi jobbet på og fikk belønning midtveis i omgangen. Simen slo en lav corner mot første stolpe, som stusset i keeper og inn. Ikke lenge etter gikk vi opp i ledelsen, etter tre gode prestasjoner på rad. Jonas tok et raskt frispark ved å slå gjennom Håkon, som tok med seg ballen til linja. Der la han igjen til Marcus som hamret inn ballen i lengste hjørnet. Kampen var dermed snudd til pause.

Rett etter pause økte vi til 1-3. Håkon ble igjen spilt gjennom forsvaret til hjemmelaget og spilte ballen på tvers av feltet der Marcus kom på et godt løp og sikkert satte ballen i mål. Det skulle dessverre bli litt mer spenning i kampen, etter at hjemmelaget fikk straffe når Anders var uheldig å få ballen i armen etter å ofret alt for å blokkere et skudd. Straffen var utagbar for Joachim. Hjemmelaget sendte flere mann fremover for å få utligning og det straffet vi. Jonas ble spilt opp i midten, vendte opp og slo Marcus alene gjennom. Keeper kom rusende ut for å gjøre målet mindre, men da løftet Marcus ballen vakkert over keeper og inn i mål. Ingen flere mål etter det gjorde at sluttresultatet ble 2-4 og en perfekt uke for oss.

Etter fadesen og stortapet hjemme mot Mysen, har det vært en ærgjerrig og revansjelysten gjeng. Samtlige som har vært involvert har lagt alt i potten denne uka. Det har gitt oss et kraftig byks oppover på tabellen. I skrivende stund er vi på 3.plass. Når vi følger kampplanen og jobber for hverandre som vi har gjort, er vi ekstremt vanskelige å slå. Nå er det ikke kamp før på fredag, hjemme mot Kambo. Da skal vi fortsette i samme spor.