0-3, Kambo
1-3, Anders Wik
2-3, Peder Nomell

Rødt kort: Marcus Forsstrøm

Vi skulle forlenge seiersrekken til 4 på rad. Fortsette på alt det gode fra den knalltøffe uka med 3 kamper på 5 dager. Planen var klar. Prestasjonen ble pinlig svak.

Vi har vært gode i lavt press i det siste. Jobbet som et lag, sprunget og duellert for hverandre. Enkel og god taktikk, som skal være lett å gjennomføre. Det var det så absolutt ikke mot Kambo. Bortelaget fikk fritt spillerom. Vi var helt fraværende i press og duellspill. 0-1 kom etter at bortelaget fikk all verdens tid til å tre seg opp i mellomrommet, der den ene spissen vendte opp og slo gjennom til den andre. Skuddet var ikke mulig å ta for Joachim. 0-2 kom etter dødball, der vi var minst 4 spillere rundt deres ene - som kjempet til seg ballen og klinket den inn.

Pausen ble brukt som vekker. En mulighet til å rette opp inntrykket fra første omgang.

Vi så ut som et helt annet lag etter pause. Vi fikk flere god muligheter med en gang, men klarte ikke å omsette sjansene til mål. Vi hadde trua på å snu kampen, men mista det brått når Marcus valgte å takle på en av bortelagets overganger. Med gult kort fra første omgang, hadde ikke dommeren annet valg enn å vise ut Marcus. Oppgaven gikk fra overkommelig til ekstremt vanskelig. Bortelaget økte til 0-3 og da gikk lufta fullstendig ut av oss. Anders Wik reduserte til 1-3 og selv om Peder Nomell knuste keeperen i hodeduell som førte til 2-3, var vi aldri i nærheten av å få med oss noe som helst. Skuffende og svakt, mot en motstander vi bør slå - i det minste hjemme på stadion.

Neste kamp for A-laget er borte mot serieleder Råde. Da skal vi vise oss fra en mye bedre side