2-0, Råde
3-0, Råde
3-1, Anders Wik
4-1, Råde

Vi stod ovenfor en tøff oppgave i bortekampen mot serieleder Råde. Vi kom greit i gang spillemessig og skapte noen halvsjanser i starten, men ble brutalt straffet av hjemmelaget. På de to første sjansene gjorde de både 1-0 og 2-0. Et skudd fra spissen av 16-meteren snek seg under Joachim, som gav Råde ledelsen. 2-0 kom etter at de hadde headet et innlegg på bakerste inn igjen i feltet. Vi heva oss litt utover i omgangen, men måtte se 3-0 bak oss etter ca 30 minutter. Ved begge anledningene var vi for lette i duellene, pluss at vi ikke var flinke nok til å markere foran målet. Like før pause reduserte vi til 3-1 ved Anders Wik, der Wik selv snappet en ball i midten, satt fart og sendte Faraasen Olsen gjennom. Skuddet ble reddet, men Wik fulgte opp returen og plasserte den sikkert inn.

Vi gjorde et ærlig forsøk på å snu kampen etter pause, men maktet aldri å sette Råde under særlig press. Vi hadde noen skuddforsøk og innlegg etter å ha kommet rundt på kant, men skapte ikke gode nok muligheter. Mot slutten sendte vi opp flere mann i et siste forsøk på å snu kampen, men da kontret Råde inn 4-1. Kort oppsummert en middels prestasjon etter en fryktelig start på kampen.

Greåker - TTIF2: 6-0 (3-0)

Denne går fort i glemmeboka. Vi startet med 17 mann på blokka til kampen, men endte på 11 ved kampstart. Hjemmelaget var klart best gjennom hele kampen og hadde avgjort allerede etter 25 minutter på 3-0. HP Kirkerød fikk seg en skikkelig trøkk i hodet i løpet av kampen, men heldigvis gikk det bra med både HP og resten av laget sånn at vi unngikk skader. Nå er det viktig at vi i seniorgruppa prioriterer B-laget fremover, sånn at vi kan avslutte med stil. Guttespiller og keeper Martin Karlsen var vår beste spiller i kampen mot Greåker.

0-9, Marcus Forsstrøm

Tronvik på bortebane har før om åra vært en hard nøtt. Rutinerte spillere som har erfaring fra spill i høyere divisjoner. Fysisk sterke spillere som passer på at tempoet ikke blir for høyt i kampen. Kamppraten fra Christer satt som ei kule, for her var det overkjøring fra start til slutt.

Vi var aggressive i presset og brøyt Tronvik gang på gang i gode posisjoner. Vi var også gode med ball i eget forsvar og var flinke til å finne mellomrommet. Håkon Bukholm kom ikke på scoringslisten, men var knallgod og vår beste spiller. Det ble farlig hver gang Håkon hadde ballen ute til venstre og han endte på 4 målgivende pasninger. Tronvik prøvde å bytte back i pausen, uten at det hjalp særlig. Hele 6 forskjellige målscorere er også svært gledelig. Både Simen Moberg og SM Hansesætre scorer fra sine backposisjoner. En meget solid lagprestasjon!

Nå er utfordringer å nullstille til neste kamp, der vi skal til Selbak for å måle krefter mot et av divisjonens beste høstlag. Selbak slo forøvrig Råde 1-0 i helga og ligger dermed på 2.plass på tabellen.